Je hebt al van alles geprobeerd om je beter, energieker, gelukkiger of blijer te voelen. Je ging voor de zoveelste keer vol goede moed aan de slag met tips maar er veranderde weinig of het was van korte duur. Na een poosje viel je terug in het oude patroon van overmatig piekeren, slecht slapen, (chronische) vermoeidheid, verdriet, boosheid, frustratie. Je was ooit bij de huisarts die je doorstuurde naar de praktijkondersteuner, een psycholoog of psychiater. Herken je dit? Daar gaan we verandering in aanbrengen. Jij en ik. Ik loop met je mee terwijl je ontdekt hoe krachtig en talentvol je bent. Stop met aan jezelf te twijfelen. Je bent goed zoals je bent 💙


Hoe ik werk
Jij vertelt jouw verhaal, ik luister en stem mij af op jouw energie. Er wordt gewerkt met wat zich op dit moment aandient, waar jij het meeste behoefte aan hebt. Ik werk niet met een stappenplan of vanuit de boeken, maar gebruik mijn intuïtie. Ik voel en 'weet' waar jij behoefte aan hebt. We hebben een gesprek van hart tot hart, open en kwetsbaar. Het consult wordt afgesloten met een motiverende inspiratiekaart 😇

  

'Heel fijn en verhelderend gesprek gehad met Carla'
'Carla heeft mij de juiste handvatten gegeven waarmee ik nu verder kan'
'Je hebt me enorm vooruit geholpen met jouw inzichten'
'Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Carla'
'Het is prettig om herkenning en begrip te krijgen'

 

 

Gratis kennismakingsgesprek
Ben je toe aan verandering? Ben je klaar met op 'overlevingsstand' staan, met piekeren en je aanpassen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een kennismakingsgesprek aan. 

Warme groet,
Carla

  


Intuïtief HSP  coach   
Carla  Muisers
E-mailen
Bellen
Info
Instagram